BALIKESİR / BİGADİÇ - Çağış İlkokulu

Ayhan DENİZ - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Ayhan DENİZ ilk, orta ve lise eğitmini Balıkesir´de tamamlamıştır. 2001 yılında Marmara Üniversitesi Biyoloji Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 2002-2006 yılları arasında Mardin´de sınıf öğretmeni olarak görev yapan Müdürümüz, 2006-2009 yılları arasında Balıkesir-Dursunbey ilçesinde görev yapmıştır. 2009-2014 yılları arasında Balıkesir Öğretmenevi´nde Müdür Yardımcısı olarak, 2014-2019 arasında ise Altıeylül Fevzi Çakmak İlkokulu´nda Okul Müdürü olarak çalışmıştır. 2013 yılında Balıkesir Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Teftişi bölümünde Tezli Yüksek Lisans mezunu olan Müdürmüzün "Educational Research and Reviews" adlı uluslararası eğitim dergisinde 2014 yılında"The relationship between power distance and organizational commitment in primary schools" adlı İngilizce makalesi yayınlanmıştır. 2019 yılından itibaren okulumuzda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.